Golvläggare i Hammerdal - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hammerdal

Annons:
I staden Hammerdal finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hammerdal som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hammerdal.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hammerdal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hammerdal företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hammerdal som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hammerdal

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hammerdal vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Trofémontage i Jämtland
Edefors 350
830 70 HAMMERDAL

Annons:


Fakta om Hammerdal - golvlaggare.eu

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Pris på golvläggning i Hammerdal

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hammerdal varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hammerdal arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hammerdal.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hammerdal rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.