Golvläggare i Funäsdalen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Funäsdalen

Annons:
I staden Funäsdalen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Funäsdalen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Funäsdalen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Funäsdalen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Funäsdalen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Funäsdalen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Funäsdalen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Funäsdalen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Näséns Byggnads AB
Rörosv. 80
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:


Fakta om Funäsdalen - golvlaggare.eu

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Pris på golvläggning i Funäsdalen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Funäsdalen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Funäsdalen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Funäsdalen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Funäsdalen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.