Golvläggare i Frösön - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Frösön

Annons:
I staden Frösön finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Frösön som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Frösön.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Frösön hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Frösön företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Frösön som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Frösön

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Frösön vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Cfö Golv AB
Fröjav. 15
832 47 FRÖSÖN


Miltons Golvform AB
Trädgårdsv. 7 B
832 43 FRÖSÖN


Renovera Jämtland
Konvaljev. 9
832 47 FRÖSÖN


Hantverkarn på Frösön
Byv. 86
832 45 FRÖSÖN


Larssons Golv
N. Strandv. 16
832 41 FRÖSÖN


Lucas Bergander Westerling AB
Önev. 160
832 53 Frösön


Z-Golv
Fritzhemsg. 65
832 46 Frösön

Annons:


Fakta om Frösön - golvlaggare.eu

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Pris på golvläggning i Frösön

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Frösön varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Frösön arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Frösön.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Frösön rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.