Golvläggare i Dvärsätt - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Dvärsätt

Annons:
I staden Dvärsätt finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Dvärsätt som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Dvärsätt.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Dvärsätt hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Dvärsätt företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Dvärsätt som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Dvärsätt

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Dvärsätt vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

M. Nordins Bygg Och Kakel AB
Bomplansv. 27
835 41 Dvärsätt

Annons:


Fakta om Dvärsätt - golvlaggare.eu

Dvärsätt är en tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Orten ligger ca 3 km söder om Krokom och 16 km nordväst om Östersund vid Storsjöns utlopp i Indalsälven. Mittbanan har sin sträckning genom byn tillsammans med Länsväg Z 611.

Yta: 41,32 hektar
Invånarantal: 461, år 2010

Pris på golvläggning i Dvärsätt

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Dvärsätt varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Dvärsätt arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Dvärsätt.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Dvärsätt rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.