Golvläggare i Duved - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Duved

Annons:
I staden Duved finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Duved som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Duved.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Duved hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Duved företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Duved som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Duved

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Duved vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Åre Mur och Kakel AB
Rännberg 244
830 15 DUVED

Annons:


Fakta om Duved - golvlaggare.eu

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

Pris på golvläggning i Duved

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Duved varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Duved arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Duved.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Duved rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.