Golvläggare i Bräcke - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bräcke

Annons:
I staden Bräcke finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bräcke som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bräcke.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bräcke hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bräcke företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bräcke som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bräcke

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bräcke vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bräcke Bo-Service AB
Industrig. 7
840 60 Bräcke


Valterssons Allservice
Bensjö 206
840 60 Bräcke

Annons:


Fakta om Bräcke - golvlaggare.eu

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Pris på golvläggning i Bräcke

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bräcke varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bräcke arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bräcke.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bräcke rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.