Golvläggare i Åsarna - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åsarna

Annons:
I staden Åsarna finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åsarna som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åsarna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åsarna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åsarna företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åsarna som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åsarna

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åsarna vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Vikén, Jöns Åke
Storhallen 686
840 31 ÅSARNA

Annons:


Fakta om Åsarna - golvlaggare.eu

Åsarna (Aosan på Bersmaol, äldre stavning Åsarne) är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Åsarne socken i södra Jämtland. Samhället ligger väster om sjön Grannen, som är en del av Ljungan.

Yta: 64,64 hektar
Invånarantal: 268, år 2010

Pris på golvläggning i Åsarna

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åsarna varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åsarna arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åsarna.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åsarna rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.