Golvläggare i Åre - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åre

Annons:
I staden Åre finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åre som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åre.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åre hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åre företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åre som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åre

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åre vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Beijer Byggmaterial AB
Solbringsv. 4
830 13 åre


Bohlin, Jonas
Tottebov. 2
830 13 åre


Golvtjänst Enderberg AB
Ullån 228
830 13 åre


Garder Consulting
Källv. 18
830 13 åre


Silverstaden Fastighetsutveckling AB
Totthyllan 12
ÅRE


Björntjänst Åre Kakelbutik AB
Ullån 228
830 13 åre

Annons:


Fakta om Åre - golvlaggare.eu

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Pris på golvläggning i Åre

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åre varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åre arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åre.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åre rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.