Golvläggare i Vessigebro - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vessigebro

Annons:
I staden Vessigebro finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vessigebro som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vessigebro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vessigebro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vessigebro företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vessigebro som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vessigebro

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vessigebro vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

AB Pilon Golv & Byggservice
Yered 115
311 65 VESSIGEBRO

Annons:


Fakta om Vessigebro - golvlaggare.eu

Vessigebro är en tätort i Falkenbergs kommun och kyrkbyn i Vessige socken i Hallands län.

Yta: 102,62 hektar
Invånarantal: 740, år 2010

Pris på golvläggning i Vessigebro

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vessigebro varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vessigebro arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vessigebro.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vessigebro rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Halland.