Golvläggare i Våxtorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Våxtorp

Annons:
I staden Våxtorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Våxtorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Våxtorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Våxtorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Våxtorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Våxtorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Våxtorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Våxtorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fryksdalens Golvservice
Kärr 64
312 98 Våxtorp


Pk Golv & Golvslipning AB
Koarpshus 355
312 98 Våxtorp


Larsens Golvläggning, Lars
Smedjev. 9
312 75 VÅXTORP


Pk Golv & Golvslipning
Koarp 281
312 98 Våxtorp

Annons:


Fakta om Våxtorp - golvlaggare.eu

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånarantal: 970, år 2010

Pris på golvläggning i Våxtorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Våxtorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Våxtorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Våxtorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Våxtorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Halland.