Golvläggare i Väröbacka - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Väröbacka

Annons:
I staden Väröbacka finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Väröbacka som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Väröbacka.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Väröbacka hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Väröbacka företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Väröbacka som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Väröbacka

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Väröbacka vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Värö Byggservice AB
Backa 81
432 65 Väröbacka


Jg Måleri
Sunnvära 36 A
432 65 Väröbacka


Hk Kakel
Råglyckev. 15
432 65 Väröbacka

Annons:


Fakta om Väröbacka - golvlaggare.eu

Väröbacka är en tätort i Varbergs kommun i Hallands län, belägen vid gamla E6) 20 km norr om centralorten Varberg. Värö kyrka, sockenkyrkan i Värö socken, ligger i östra delen av Väröbacka.

Yta: 94,88 hektar
Invånarantal: 630, år 2010

Pris på golvläggning i Väröbacka

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Väröbacka varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Väröbacka arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Väröbacka.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Väröbacka rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Halland.