Golvläggare i Varberg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Varberg

Annons:
I staden Varberg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Varberg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Varberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Varberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Varberg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Varberg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Varberg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Varberg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Stadax
Vagnv. 16
432 32 VARBERG


Asproths I Varberg, AB
Birger Svenssons v. 21
432 40 Varberg


Golvteamet I Varberg, AB
Vagnv. 13
432 32 VARBERG


Ge Be Golv & Tak
Brearedsv. 11
432 38 VARBERG


Varbergs Kakelhus AB
Susvindsv. 13
432 32 VARBERG


Kakelspecialisten I Varberg AB
Tankv. 1
432 32 VARBERG


Golvet Varberg AB
Kardanv. 8
432 32 VARBERG


Måleri Väst AB
Tallv. 6
432 33 Varberg


XL Bygg Byggcenter Varberg AB
Kardanv. 12
432 32 VARBERG


Anders Nilsson Golv & Interiör AB
Fyrstrandsv. 10
432 94 VARBERG


Js Måleri och Golv HB
Spadeg. 8
432 37 Varberg


Oscars Golv AB
Rullstensbacken 5 E
432 38 VARBERG


Floor4Sport Varberg AB
Engelbrektsg. 46
432 35 Varberg


Johanssons Mur och Kakel AB
Vallmostigen 3
432 36 VARBERG

Annons:


Fakta om Varberg - golvlaggare.eu

Varberg är en tätort i norra Halland och centralort i Varbergs kommun, Hallands län, belägen vid Kattegatt ungefär mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder. Varberg är Sveriges 43:e största tätort. I söder är tätorten nästan sammanväxt med Södra Näs och Träslövsläge.

Yta: 1 335,45 hektar
Invånarantal: 27602, år 2010

Pris på golvläggning i Varberg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Varberg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Varberg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Varberg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Varberg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Halland.