Golvläggare i Laholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Laholm

Annons:
I staden Laholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Laholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Laholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Laholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Laholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Laholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Laholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Laholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

NP Nilsson Trävaru AB
Lantmannag. 8
312 32 Laholm


Tfs Industrigolv AB
Trastv. 25
312 35 LAHOLM


Fogfria Massagolv Fmg, AB
Vårv. 3
312 35 LAHOLM


Terrazzo Floorsystem Sweden AB
Trastv. 25
312 35 LAHOLM


Laholms Beläggningsteknik AB
070 - 823 68 80Magnussons Golv & Tapeter I Laholm AB
Kullsgårdsv.
312 34 Laholm


Bad & Värme, Magnusson Golv
Kullsgårdsv. 43
312 34 Laholm

Annons:


Fakta om Laholm - golvlaggare.eu

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Pris på golvläggning i Laholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Laholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Laholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Laholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Laholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Halland.