Golvläggare i Hyltebruk - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hyltebruk

Annons:
I staden Hyltebruk finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hyltebruk som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hyltebruk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hyltebruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hyltebruk företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hyltebruk som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hyltebruk

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hyltebruk vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

H Johansson Golv
Hovg. 14
314 34 HYLTEBRUK

Annons:


Fakta om Hyltebruk - golvlaggare.eu

Hyltebruk är en tätort och centralort i Hylte kommun i Hallands län. Hyltebruk ligger vid Nissan. Hyltebruk är ett typiskt brukssamhälle som vuxit upp kring Hylte bruk, grundat 1907 och i dag ett av världens största tidningspappersbruk med 920 anställda.

Yta: 491,22 hektar
Invånarantal: 3716, år 2010

Pris på golvläggning i Hyltebruk

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hyltebruk varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hyltebruk arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hyltebruk.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hyltebruk rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Halland.