Golvläggare i Fjärås - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Fjärås

Annons:
I staden Fjärås finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Fjärås som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Fjärås.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Fjärås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Fjärås företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Fjärås som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Fjärås

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Fjärås vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Annika Maria Svan
Rinnav. 372
439 75 Fjärås


Hanhals Köksmontering AB
Skanslyckan 44
439 73 Fjärås


Fjärås Kakel
Bankav. 47
439 74 FJÄRÅS


Kungsbacka El & Värmepump Service
Gamlegårdsv. 65
439 74 FJÄRÅS


R.T. Kakel
Biskopsgärdev. 44
439 75 Fjärås


Inhab Golv
Fjärås Industriväg 11
439 74 Fjärås

Annons:


Fakta om Fjärås - golvlaggare.eu

Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.

Yta: 152 km2
Invånarantal: 4780, år 2000

Pris på golvläggning i Fjärås

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Fjärås varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Fjärås arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Fjärås.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Fjärås rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Halland.