Golvläggare i Eldsberga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Eldsberga

Annons:
I staden Eldsberga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Eldsberga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Eldsberga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Eldsberga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Eldsberga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Eldsberga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Eldsberga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Eldsberga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Tönnersjö Golv
Backasjöv. 9
305 97 ELDSBERGA


Mkakel
Kaprisgränd 2
305 96 Eldsberga


Karlsson, Thomas
Backasjöv. 9
305 97 ELDSBERGA

Annons:


Fakta om Eldsberga - golvlaggare.eu

Eldsberga är en tätort i södra delen av Halmstads kommun i Hallands län och är kyrkbyn i Eldsberga socken.

Yta: 95,10 hektar
Invånarantal: 720, år 2010

Pris på golvläggning i Eldsberga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Eldsberga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Eldsberga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Eldsberga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Eldsberga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Halland.