Golvläggare i Bua - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bua

Annons:
I staden Bua finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bua som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bua.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bua hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bua företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bua som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bua

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bua vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kakelsättarn i Åkulla
Arakullev. 1
432 63 Bua

Annons:


Fakta om Bua - golvlaggare.eu

Bua är en tätort i Varbergs kommun i Hallands län och är beläget vid kusten cirka 20 km norr om centralorten Varberg. Bua är också en halvö och här börjar skärgården som fortsätter norrut.

Yta: 126,85 hektar
Invånarantal: 1746, år 2010

Pris på golvläggning i Bua

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bua varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bua arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bua.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bua rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Halland.