Golvläggare i Åsa - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åsa

Annons:
I staden Åsa finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åsa som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åsa.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åsa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åsa företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åsa som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åsa

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åsa vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kungsbacka Klinker & Kakel AB
Hamragårdsv. 93
439 51 åsa

Annons:


Fakta om Åsa - golvlaggare.eu

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg. Det bor ca 3400 personen och är en trevlig by.

Yta: 281,46 hektar
Invånarantal: 3369, år 2010

Pris på golvläggning i Åsa

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åsa varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åsa arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åsa.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åsa rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Halland.