Golvläggare i Tingstäde - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tingstäde

Annons:
I staden Tingstäde finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tingstäde som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tingstäde.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tingstäde hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tingstäde företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tingstäde som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tingstäde

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tingstäde vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Eklunds Golv
Stenkyrka Licknatte 323
624 42 TINGSTÄDE


Per Hallströms Golv AB
Tingstäde Rosarve 952
624 44 TINGSTÄDE

Annons:


Fakta om Tingstäde - golvlaggare.eu

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Pris på golvläggning i Tingstäde

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tingstäde varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tingstäde arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tingstäde.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tingstäde rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gotland.