Golvläggare i Slite - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Slite

Annons:
I staden Slite finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Slite som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Slite.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Slite hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Slite företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Slite som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Slite

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Slite vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Gute Golv
Othem Busarve 318
624 46 SLITE


Golvcentralen L. Westergren AB
Othem Spillings 614
624 46 SLITE


L-Golv
Sören Norrbys v. 20
624 49 Slite


Gute Golv AB
Othem Busarve 318
624 46 SLITE

Annons:


Fakta om Slite - golvlaggare.eu

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Pris på golvläggning i Slite

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Slite varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Slite arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Slite.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Slite rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gotland.