Golvläggare i Lärbro - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lärbro

Annons:
I staden Lärbro finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lärbro som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lärbro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lärbro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lärbro företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lärbro som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lärbro

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lärbro vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

GolvKula Leif Karlström
Hall Hallshuk 151
624 56 LÄRBRO

Annons:


Fakta om Lärbro - golvlaggare.eu

Lärbro är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Lärbro socken, belägen på norra delen av Gotland ungefär 10 km norr om Slite.

Yta: 116,70 hektar
Invånarantal: 484, år 2010

Pris på golvläggning i Lärbro

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lärbro varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lärbro arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lärbro.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lärbro rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gotland.