Golvläggare i Valbo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Valbo

Annons:
I staden Valbo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Valbo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Valbo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Valbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Valbo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Valbo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Valbo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Valbo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvläggaren i Valbo AB
Åbrinken 1 A
818 32 Valbo


Stefanssons Golv, AB
Valbov. 303
818 32 Valbo


Mats Larsson Snickeri & Kakel
Valbov. 162
818 33 VALBO


Lme Golvservice AB
Lundv. 6
818 31 VALBO


Gf Keramik & Golv
Kvarnv. 1
818 31 VALBO


A. Borgström Golvslipning
Masmästarv. 18
818 32 Valbo


HB Stefanssons Golv
026 - 13 00 83


Annons:


Fakta om Valbo - golvlaggare.eu

Valbo är en tätort i Gävle kommun i Gästrikland. Valbo kyrka ligger inte i denna tätort utan i tätorten Gävle strax öster om denna tätort.

Yta: 823,72 hektar
Invånarantal: 7065, år 2010

Pris på golvläggning i Valbo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Valbo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Valbo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Valbo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Valbo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.