Golvläggare i Tallåsen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tallåsen

Annons:
I staden Tallåsen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tallåsen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tallåsen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tallåsen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tallåsen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tallåsen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tallåsen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tallåsen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sture Johanssons Golv
Råggärdev. 46
827 40 Tallåsen

Annons:


Fakta om Tallåsen - golvlaggare.eu

Tallåsen är en tätort i Ljusdals kommun i Hälsingland i Gävleborgs län, belägen cirka 5 kilometer nordväst om Ljusdal. Tallåsen är en bostadsort.

Yta: 142,28 hektar
Invånarantal: 586, år 2010

Pris på golvläggning i Tallåsen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tallåsen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tallåsen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tallåsen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tallåsen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.