Golvläggare i Söderhamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Söderhamn

Annons:
I staden Söderhamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Söderhamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Söderhamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Söderhamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Söderhamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Söderhamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Söderhamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Söderhamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Colorama Söderhamn
Växelg. 2
826 40 SÖDERHAMN


Golv & Kakelteknik i Söderhamn AB
Dammg. 3
826 32 Söderhamn


Söderhamns Måleri & Golv KB
Åsbäcksg. 42
826 31 SÖDERHAMN


Am.J Kakel & Design AB
Färsjöv. 11
826 50 Söderhamn


Mats Wiklund i Söderhamn AB
Väderkvarnsg. 16
826 50 Söderhamn


Bergners Färgcenter AB
Pinassv. 4
826 40 SÖDERHAMN

Annons:


Fakta om Söderhamn - golvlaggare.eu

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Pris på golvläggning i Söderhamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Söderhamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Söderhamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Söderhamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Söderhamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.