Golvläggare i Ljusdal - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ljusdal

Annons:
I staden Ljusdal finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ljusdal som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ljusdal.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ljusdal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ljusdal företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ljusdal som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ljusdal

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ljusdal vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

PO Golvteknik
Kavenv. 157
827 93 Ljusdal


Embretsen, Pär Ove
Kavenv. 157
827 93 Ljusdal


Oves Golv & Färg AB
N. Järnvägsg. 15
827 31 Ljusdal


Golvproffset
Lillv. 3
827 30 LJUSDAL


SIMANBO TRÄ
Simanbo Hybov. 81
827 92 LJUSDAL

Annons:


Fakta om Ljusdal - golvlaggare.eu

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånarantal: 6230, år 2010

Pris på golvläggning i Ljusdal

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ljusdal varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ljusdal arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ljusdal.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ljusdal rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.