Golvläggare i Järvsö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Järvsö

Annons:
I staden Järvsö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Järvsö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Järvsö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Järvsö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Järvsö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Järvsö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Järvsö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Järvsö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Järvsö Kakeltjänst
Skästra Furuviksv. 17
820 40 JÄRVSÖ


AB Järvsö Golv & Kakeltjänst
Turistv. 70
820 40 JÄRVSÖ


Golvfirma Anton Wiklund
Löräng Byg. 12
820 40 JÄRVSÖ

Annons:


Fakta om Järvsö - golvlaggare.eu

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Pris på golvläggning i Järvsö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Järvsö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Järvsö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Järvsö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Järvsö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.