Golvläggare i Hudiksvall - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hudiksvall

Annons:
I staden Hudiksvall finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hudiksvall som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hudiksvall.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hudiksvall hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hudiksvall företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hudiksvall som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hudiksvall

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hudiksvall vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hälsingegolv AB
Larsv. 3
824 34 Hudiksvall


Jannes Golv AB
Rönningevägen 5
824 34 Hudiksvall


Beijer Byggmaterial AB
Granebov. 5 -7
824 31 HUDIKSVALL


Ibos Allservice Benny Olsson
Hasselbacken 5
824 92 Hudiksvall


Hydéns Golv
Backan 1
824 94 Hudiksvall


Sanna Fogfria Golv
Nyponv. 9
824 33 HUDIKSVALL


Högström Kakel & Bygg AB
Lars Hamréns v. 10
824 34 Hudiksvall


Forsviks Allservice AB
Hudiksvall
824 43 Hudiksvall


Tj:s Måleri & Golv AB
Jaktstigen 12
824 52 Hudiksvall


Industrigolv Hudiksvall AB
N. Industriv. 13
824 34 Hudiksvall

Annons:


Fakta om Hudiksvall - golvlaggare.eu

Hudiksvall är en tätort och centralort i Hudiksvalls kommun i Hälsingland, Gävleborgs län. Hudiksvall ligger längs kusten, längst inne i Hudiksvallsfjärden, vid E4 cirka 80 km söder om Sundsvall och cirka 130 km norr om Gävle.

Yta: 1 007,79 hektar
Invånarantal: 15015, år 2010

Pris på golvläggning i Hudiksvall

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hudiksvall varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hudiksvall arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hudiksvall.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hudiksvall rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.