Golvläggare i Hedesunda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hedesunda

Annons:
I staden Hedesunda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hedesunda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hedesunda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hedesunda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hedesunda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hedesunda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hedesunda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hedesunda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bygg -Tommy Olsson
N. Gävlev. 98 B
810 40 Hedesunda


Sune Engblom Bygg & Plattsättning
N. Lillängsv. 8
810 40 Hedesunda


Kahlins Kakel & Sten
Nedre Lurbergsv. 9
810 40 Hedesunda


Olssons Timmer & Bygg AB
N. Gävlev. 98 B
810 40 Hedesunda


G-Allbygg
Ängesv. 7
810 40 Hedesunda

Annons:


Fakta om Hedesunda - golvlaggare.eu

Hedesunda är en tätort i Gävle kommun, Gästrikland och kyrkbyn i Hedesunda socken. Orten är belägen vid Dalälven (Hedesundafjärden) nära gränsen till Uppland.

Yta: 167,69 hektar
Invånarantal: 1028, år 2010

Pris på golvläggning i Hedesunda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hedesunda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hedesunda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hedesunda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hedesunda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.