Golvläggare i Gnarp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gnarp

Annons:
I staden Gnarp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gnarp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gnarp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gnarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gnarp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gnarp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gnarp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gnarp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Göran Bogstag Bygg
Byn 429
820 77 Gnarp

Annons:


Fakta om Gnarp - golvlaggare.eu

Gnarp är en tätort i Nordanstigs kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Gnarps socken. Den ligger vid E4 mellan Sundsvall och Hudiksvall och Gnarpsån rinner förbi orten.

Yta: 201,64 hektar
Invånarantal: 1026, år 2010

Pris på golvläggning i Gnarp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gnarp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gnarp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gnarp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gnarp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.