Golvläggare i Edsbyn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Edsbyn

Annons:
I staden Edsbyn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Edsbyn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Edsbyn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Edsbyn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Edsbyn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Edsbyn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Edsbyn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Edsbyn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Colorama Söderlunds Färg o Måleri
Långg. 35
828 33 EDSBYN

Annons:


Fakta om Edsbyn - golvlaggare.eu

Edsbyn är en tätort i södra Hälsingland samt centralort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Edsbyn är en av Sveriges största byar. Den gränsar till Rättviks kommun.

Yta: 453,26 hektar
Invånarantal: 3985, år 2010

Pris på golvläggning i Edsbyn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Edsbyn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Edsbyn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Edsbyn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Edsbyn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.