Golvläggare i Delsbo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Delsbo

Annons:
I staden Delsbo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Delsbo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Delsbo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Delsbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Delsbo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Delsbo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Delsbo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Delsbo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Delsbo Golv AB
Fredriksfors 220
820 60 DELSBO


Hp:s Golv & Tak
Bondebo 24
820 60 DELSBO

Annons:


Fakta om Delsbo - golvlaggare.eu

Delsbo är en tätort i Delsbo socken i Hudiksvalls kommun, i Hälsingland och ligger 33 kilometer väster om Hudiksvall. Delsbo ligger mellan Södra Dellen och Stömnesjön. Länsväg 305 startar här och Riksväg 84 från Hudiksvall går igenom Delsbo vidare mot Norge.

Yta: 284,56 hektar
Invånarantal: 2192, år 2010

Pris på golvläggning i Delsbo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Delsbo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Delsbo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Delsbo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Delsbo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.