Golvläggare i Bollnäs - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bollnäs

Annons:
I staden Bollnäs finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bollnäs som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bollnäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bollnäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bollnäs företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bollnäs som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bollnäs

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bollnäs vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Albert Engstrands Golvfirma AB
Industrig. 3
821 41 BOLLNÄS


Beijer Byggmaterial AB
Industrig. 5
821 41 BOLLNÄS


Tomas Eriksson Snickarn I Ljusdal AB
Videv. 7
821 35 Bollnäs


Fastighetsförvaltning Claes Adolfsson AB
Industrig. 3
821 41 BOLLNÄS


Nisses Bazzar
Kilbergsv. 2
821 51 Bollnäs


T.Rosdahl El&Energi I Bollnäs AB
Kilbergsgränd 8
821 51 Bollnäs


Adolfssons Golv & Kakel AB
Industrig. 3
821 41 BOLLNÄS


Sten & Kakel AB
N. Kilaforsv. 81
821 30 BOLLNÄS


Morins Badrum & Kök AB
Renskullen 37
821 50 BOLLNÄS

Annons:


Fakta om Bollnäs - golvlaggare.eu

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Pris på golvläggning i Bollnäs

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bollnäs varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bollnäs arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bollnäs.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bollnäs rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.