Golvläggare i Bergby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bergby

Annons:
I staden Bergby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bergby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bergby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bergby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bergby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bergby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bergby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bergby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jb Core AB
Vijv. 49
817 40 BERGBY

Annons:


Fakta om Bergby - golvlaggare.eu

Bergby är en tätort i Gävle kommun och kyrkbyn i Hamrånge socken.

Yta: 188,80 hektar
Invånarantal: 816, år 2010

Pris på golvläggning i Bergby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bergby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bergby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bergby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bergby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.