Golvläggare i Åshammar - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åshammar

Annons:
I staden Åshammar finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åshammar som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åshammar.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åshammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åshammar företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åshammar som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åshammar

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åshammar vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ovansjö Golvservice
Hjärtkullv. 3
812 94 ÅSHAMMAR


Ström Anders
Gammelhammarv. 6
812 51 åshammar

Annons:


Fakta om Åshammar - golvlaggare.eu

Åshammar är en tätort i Sandvikens kommun. Genom tätorten rinner Borrsjöån vilken mynnar i Storsjön, Gästrikland. Ortens skola, Alsjöskolan, är en F-6 skola med ca. 100 elever.

Yta: 170,50 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Pris på golvläggning i Åshammar

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åshammar varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åshammar arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åshammar.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åshammar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.