Golvläggare i Alfta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Alfta

Annons:
I staden Alfta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Alfta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Alfta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Alfta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Alfta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Alfta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Alfta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Alfta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Leanders Golv AB
Långg. 35
822 30 ALFTA


Alfta Golvservice L-O Söroms
Tranberg 123
822 91 Alfta

Annons:


Fakta om Alfta - golvlaggare.eu

Alfta är en tätort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Alfta socken.

Yta: 343,48 hektar
Invånarantal: 2155, år 2010

Pris på golvläggning i Alfta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Alfta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Alfta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Alfta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Alfta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gävleborg.