Golvläggare i Smedjebacken - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Smedjebacken

Annons:
I staden Smedjebacken finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Smedjebacken som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Smedjebacken.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Smedjebacken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Smedjebacken företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Smedjebacken som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Smedjebacken

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Smedjebacken vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvfirman i Bergslagen AB
Sparrmans v. 2
777 50 Smedjebacken

Annons:


Fakta om Smedjebacken - golvlaggare.eu

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Pris på golvläggning i Smedjebacken

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Smedjebacken varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Smedjebacken arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Smedjebacken.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Smedjebacken rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Dalarna.