Golvläggare i Säter - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Säter

Annons:
I staden Säter finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Säter som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Säter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Säter hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Säter företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Säter som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Säter

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Säter vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Säters Golvtjänst AB
070 - 221 90 62Karins Hemtjänst
Drejarg. 9
783 31 SÄTER


Hedlunds Kakel & Puts i Södra Dalarna AB
Museig. 5
783 30 Säter


T.Östlund Bygg & Montage
Uggelbo 12
783 35 SÄTER


Rosells Kakel & Bygg AB
Bispberg 95
783 90 Säter

Annons:


Fakta om Säter - golvlaggare.eu

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Pris på golvläggning i Säter

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Säter varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Säter arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Säter.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Säter rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Dalarna.