Golvläggare i Sälen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sälen

Annons:
I staden Sälen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sälen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sälen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sälen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sälen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sälen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sälen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sälen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sälens Alltjänst AB
Gerfastheden 20
780 67 SÄLEN


Sälens Alltjänst
Gerfastheden 20
780 67 SÄLEN

Annons:


Fakta om Sälen - golvlaggare.eu

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Pris på golvläggning i Sälen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sälen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sälen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sälen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sälen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Dalarna.