Golvläggare i Mora - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mora

Annons:
I staden Mora finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mora som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mora.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mora hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mora företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mora som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mora

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mora vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv & Vägg Flügger Färg i Mora AB
Landsv. 11
792 95 MORA


Miljönären Språngs Måleri & Golv AB
Skålmyrsv. 44
792 50 Mora


Böhlmarks Golv
Kvarnholsv. 53
792 37 MORA


Backs Kakel & Golvtjänst AB
Hållansv. 5 A
792 50 Mora


Benny Back Kakel & Golvtjänst
Hållansv. 5
792 50 Mora


Dala Sten & Betongslip AB
Tuvanv. 26
792 32 Mora


Happy Homes
Fridhemsg. 3 Mora Köpstad/Mora Centrum
792 30 Mora


Mora Måleri & Golv AB
Fridhemsg. 3
792 30 Mora


Blomstedt Golv & Våtrum AB
Ågåv. 19
792 91 MORA


Mora Golv & Hantverk
Möllerv. 4
792 91 MORA

Annons:


Fakta om Mora - golvlaggare.eu

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Pris på golvläggning i Mora

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mora varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mora arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mora.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mora rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Dalarna.