Golvläggare i Ludvika - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ludvika

Annons:
I staden Ludvika finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ludvika som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ludvika.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ludvika hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ludvika företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ludvika som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ludvika

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ludvika vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvinteriör i Ludvika AB
Målarv. 1
771 54 Ludvika


Nordsjö Idé & Design / Bergslagens Golvservice
Bilv. 1
771 42 LUDVIKA


Colorama Ludvika
Målarv. 1
771 54 Ludvika


bejer
Gonäsv. 21
771 41 Ludvika


Ludvika Golvteknik AB
Turbinvägen 2
771 42 LUDVIKA


Lk Kakelsättning AB
Lärkv. 9
771 40 LUDVIKA

Annons:


Fakta om Ludvika - golvlaggare.eu

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Pris på golvläggning i Ludvika

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ludvika varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ludvika arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ludvika.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ludvika rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Dalarna.