Golvläggare i Krylbo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Krylbo

Annons:
I staden Krylbo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Krylbo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Krylbo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Krylbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Krylbo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Krylbo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Krylbo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Krylbo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mellansvenska Lasergolv AB
0226 - 590 00L. Karlsson Förvaltning, AB
Stationsg. 39
775 50 KRYLBO


Nordanö Bygg & Fastighetsservice AB
Granåsv. 12
775 50 KRYLBO

Annons:


Fakta om Krylbo - golvlaggare.eu

Krylbo är en del av tätorten Avesta i Avesta kommun i södra Dalarna. Krylbo har en livsmedelsbutik, en trafikskola, två restauranger och flera parker. Idrottslivet i Krylbo innefattar fotboll, boxning, innebandy och handboll.

Yta: 6,60 km2
Invånarantal: , år

Pris på golvläggning i Krylbo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Krylbo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Krylbo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Krylbo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Krylbo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Dalarna.