Golvläggare i Enviken - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Enviken

Annons:
I staden Enviken finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Enviken som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Enviken.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Enviken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Enviken företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Enviken som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Enviken

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Enviken vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fixat O Klart I Dalarna, AB
Övertänger 401
790 26 Enviken

Annons:


Fakta om Enviken - golvlaggare.eu

Enviken är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Envikens socken. Orten ligger vid riksväg 50 i kommunens norra del. I Enviken ligger Envikens kyrka och i den intilliggande Enviksbyn Envikens gamla kyrka.

Yta: 124,59 hektar
Invånarantal: 609, år 2010

Pris på golvläggning i Enviken

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Enviken varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Enviken arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Enviken.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Enviken rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Dalarna.