Peter Mellström Golv & Hantverk AB - duktig golvläggare som kan golvläggning

Golvläggare - Peter Mellström Golv & Hantverk AB

Annons:
Peter Mellström Golv & Hantverk AB är ett företag med golvläggare i Borlänge som kan hjälpa dig med olika typer av golvläggning. För att få reda på om Peter Mellström Golv & Hantverk AB har några tillgängliga golvläggare i Borlänge kan som kan hjälpa dig med din golvläggning eller andra byggarbeten kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att ta kontakt med dom. Om Peter Mellström Golv & Hantverk AB inte har möjlighet att hjälpa dig rekommenderar vi att du tar kontakt med någon annan golvläggare i Dalarna som sysslar med golvläggning.

För att få tag i bästa golvläggaren för dig rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika golvläggare i Borlänge för att få bästa pris och tillgänglighet. Peter Mellström Golv & Hantverk AB är sannolikt en av golvläggarna i Borlänge som kan hjälpa dig med olika former av golvarbeten som t.ex. lägga golv, slipa golv samt renovera golv.

Kontaktuppgifter för Peter Mellström Golv & Hantverk AB - golvläggare

Peter Mellström Golv & Hantverk AB
Balladv. 7
784 43 Borlänge
070 - 378 27 98

Annons:


Karta och vägbeskrivning till golvläggare Peter Mellström Golv & Hantverk AB

Om du vill besöka Peter Mellström Golv & Hantverk AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Peter Mellström Golv & Hantverk AB i Borlänge