Golvläggare i Borlänge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Borlänge

Annons:
I staden Borlänge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Borlänge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Borlänge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Borlänge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Borlänge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Borlänge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Borlänge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Borlänge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvab i Borlänge AB
Hammarg. 9
781 71 Borlänge


Dala Fogfria Golv, Mattias Mattsson
Tviksta 400
781 97 Borlänge


BBM i Dalarna AB
Gjutarg. 48
781 70 BORLÄNGE


Happy Homes -Tappers Färg
Hammarg. 4
781 71 Borlänge


Kakelfokus I Dalarna AB
Byg. 13
784 34 Borlänge


Dala Fogfria Golv AB
Tviksta 400
781 97 Borlänge


Gagnefs Golv & Trapp AB
Hummelg. 10
784 35 BORLÄNGE


Void Floor AB
0243 - 151 60Dala Mur och Plattsättning AB
Åkerg. 21
784 36 Borlänge


Peter Mellström Golv & Hantverk AB
Balladv. 7
784 43 Borlänge


Pes Byggtjänst
Dybecks v. 2
784 63 Borlänge


Kakel & Byggservice Borlänge AB
Mästarg. 5 C
781 71 Borlänge


Remaljeringsbolaget Bergslagen AB
Amsbergsv. 76
784 68 BORLÄNGE

Annons:


Fakta om Borlänge - golvlaggare.eu

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Pris på golvläggning i Borlänge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Borlänge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Borlänge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Borlänge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Borlänge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Dalarna.