Golvläggare i Bjursås - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bjursås

Annons:
I staden Bjursås finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bjursås som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bjursås.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bjursås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bjursås företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bjursås som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bjursås

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bjursås vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

J. Danielsson Kakel & Bygg
Baggbo 54
790 21 Bjursås

Annons:


Fakta om Bjursås - golvlaggare.eu

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Pris på golvläggning i Bjursås

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bjursås varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bjursås arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bjursås.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bjursås rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Dalarna.