Golvläggare i Avesta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Avesta

Annons:
I staden Avesta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Avesta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Avesta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Avesta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Avesta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Avesta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Avesta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Avesta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Avesta Golvteknik AB
Prästg. 48
774 35 Avesta


Per Kvadrat AB
Dalahästen
774 61 AVESTA


Frippes Golv & Byggnadsvaror AB
Malmg. 14 B
774 30 AVESTA


Wiklunds Murning O Plattsättning
Lappkällstigen 11
774 61 AVESTA


Ce-Ce Colorama
Myntg. 8
774 30 AVESTA


Svensk Miljöbetong AB
Högboleden 29
774 61 AVESTA


Osmo K. Golv
Mästerbov. 52
774 92 AVESTA


JB Kakel & Klinkers
Krontallsv. 5
774 62 Avesta

Annons:


Fakta om Avesta - golvlaggare.eu

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Pris på golvläggning i Avesta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Avesta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Avesta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Avesta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Avesta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Dalarna.