Golvläggare i Äppelbo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Äppelbo

Annons:
I staden Äppelbo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Äppelbo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Äppelbo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Äppelbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Äppelbo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Äppelbo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Äppelbo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Äppelbo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Vuorio, Mathias
Torvallen 15
780 54 ÄPPELBO


Mathias Vuorio Golv AB
Torvallen 15
780 54 ÄPPELBO

Annons:


Fakta om Äppelbo - golvlaggare.eu

Äppelbo är en tätort i Vansbro kommun och kyrkbyn i Äppelbo socken, belägen omkring 15 kilometer väster om Vansbro. Orten ligger vid E16, riksväg 66. Äppelbo ligger på norra sidan av Västerdalälven och vid dess tillflöde, ån Noret.

Yta: 103,22 hektar
Invånarantal: 258, år 2010

Pris på golvläggning i Äppelbo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Äppelbo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Äppelbo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Äppelbo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Äppelbo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Dalarna.