Golvläggare i Sölvesborg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sölvesborg

Annons:
I staden Sölvesborg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sölvesborg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sölvesborg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sölvesborg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sölvesborg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sölvesborg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sölvesborg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sölvesborg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvteam AB
Betesv. 14
294 77 SÖLVESBORG


Låp Golvtjänst
Lantmannav. 2 N
294 77 SÖLVESBORG


bejier
Gesällv. 8
294 77 SÖLVESBORG


A-Golv
Skogsv. 24
294 33 SÖLVESBORG


Alexsons Golv & Kakel
Timansv. 19
294 35 SÖLVESBORG


Håkansson, Bo Svenning
Agerumsv. 243
294 93 SÖLVESBORG


Jonas Golvteam I Valje AB
Löparev. 1
294 39 SÖLVESBORG


Bygg & Markanläggning Lars Johansson AB
Jockarps Byv. 71
294 92 Sölvesborg


Golvläggaren Mcj AB
Utmarksv. 10
294 93 SÖLVESBORG


Valje Plattsättning
Petters Backe 2
294 77 SÖLVESBORG


Ekonomigolv AB
Skånev. 30
294 34 Sölvesborg

Annons:


Fakta om Sölvesborg - golvlaggare.eu

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånarantal: 8 401, år 2010

Pris på golvläggning i Sölvesborg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sölvesborg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sölvesborg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sölvesborg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sölvesborg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Blekinge.