Golvläggare i Olofström - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Olofström

Annons:
I staden Olofström finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Olofström som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Olofström.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Olofström hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Olofström företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Olofström som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Olofström

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Olofström vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Colorama Rosengrens
Idrottsv. 4 A
293 33 OLOFSTRÖM

Annons:


Fakta om Olofström - golvlaggare.eu

Olofström (förr Holje by) är en tätort i nordvästra Blekinge och centralort i Olofströms kommun, Blekinge län. Olofström har vuxit upp kring Petrefors bruk, ett järnbruk som anlades 1735.

Yta: 704,42 hektar
Invånarantal: 7327, år 2010

Pris på golvläggning i Olofström

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Olofström varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Olofström arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Olofström.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Olofström rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Blekinge.