Golvläggare i Karlskrona - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Karlskrona

Annons:
I staden Karlskrona finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Karlskrona som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Karlskrona.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Karlskrona hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Karlskrona företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Karlskrona som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Karlskrona

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Karlskrona vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Gullins Måleri och Golv AB
Gullbernav. 5 A
371 47 Karlskrona


Kakel 11
Drottningg. 45
371 32 Karlskrona


Beijer Byggmaterial AB
Blåportsgatan
371 23 Karlskrona


Sandå Sverige AB
Gullbernav. 31
371 47 Karlskrona


Richards Golv I Karlskrona AB
Idrottsv. 4
371 41 Karlskrona


Blekinge Brunns- Och Energiborrningar
Sibbamålavägen 41
371 92 Karlskrona

Annons:


Fakta om Karlskrona - golvlaggare.eu

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Pris på golvläggning i Karlskrona

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Karlskrona varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Karlskrona arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Karlskrona.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Karlskrona rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Blekinge.